Line-up


Johnny500

Iedereen die de afgelopen twee jaar waar dan ook in Nederland een keer een feest heeft bezocht is ongetwijfeld een keer losgegaan op de muziek van Johnny 500; tijdens een live-set of door het horen van een van de tracks van zijn succesvolle EP The Peoples Champ 1 (met de gouden club-banger Skurbah)! Van draaien in grootste clubs en op hardste festivals, tot aan het releasen van een eigen kledinglijn: Johnny 500 is overal te horen en op een of andere manier te zien!

Giocatori

GIOCATORI is bezig met een opmerkelijke muzikale opmars, en is in korte tijd uitgegroeid tot een vernieuwende DJ act. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt GIOCATORI tot een energieke formatie. Zelf noemen de heren hun sound FUTURE TRAP, een combinatie van Future House en Bass met Trap invloeden. 

Fresku

Fresku wisselt gretig en gedurfd af tussen humor en openhartigheid, tussen komische kwinkslag en serieuze vertelling - waarbij het accent misschien wel meer dan ooit op de ernst ligt. Die combinatie van grappig en serieus, van knipoog en oprechtheid, kenmerkt Fresku's werk. 

Sjaak

Sjaak is een Marokkaanse rapper uit Amsterdam-Oost die al jaren underground furore maakt met zijn straatraps en tegelijkertijd hoge ogen gooit met samenwerkingen met o.a. The Opposites en The Partysquad. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen.