Nachtblind

Nachtblind is het nieuwste studentenfestival van Rotterdam, georganiseerd door Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap. Na de geslaagde eerste vijf edities,  gaan we dit jaar weer voor totale ontlading met Nachtblind. Op 10 en 11 juni opent Het RSG haar sociëteit Asker V aan het Haringvliet 94 voor alle studenten. De line-up staat vol met grote namen die de zaal helemaal op zijn kop zullen zetten. Meer informatie over de line-up volgt en zal hier te vinden zijn. Houd onze Facebook  en Instagram in de gaten voor de laatste updates en laat je overdonderen!

Wanneer?

Het Nachtblind festival zal plaatsvinden op 10 en 11 juni. De deuren openen beide dagen om 19:00 en sluiten om 2:00.

Wat?

Bij binnenkomst zal gevraagd worden om je ID, collegekaart en je kaartje van Nachtblind, zorg dus dat je die bij je hebt. 

Rook en drugsverbod

Op Sociëteit Asker V geldt een rookverbod. Er mag alleen gerookt worden op de speciaal daarvoor aangewezen locaties. Daarnaast is het op het RSG niet toegestaan om drugs te gebruiken of bij je te hebben. Overtreders van het rook en drugsverbod worden gelijk het pand uitgezet en zijn de rest van het festival niet meer welkom.

Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap

Nachtblind wordt georganiseerd in de sociëteit van het RSG vlakbij de Willemsbrug en de historische oude haven. Voor meer info over het RSG kan je naar www.hetrsg.nl .